Zaživov večer: Maja Križnar – Izgubila sem tebe, a našla sem sebe

V četrtek, 21. septembra ob 19h vabljeni na Zaživov knjižni večer z Mično Cvetlično.  Maja Križnar nam bo predstavila svoj prvenec z naslovom Izgubila sem tebe, a našla sem sebe.

Izgubila sem tebe a našla sem sebe, je resnična pripoved o tem, kako se da osebno krizo videti kot novo priložnost. Gre za nekakšen recept, ki pokaže, kako se pobrati nazaj po osebnem padcu in si postaviti nove temelje v svojem življenju in delovanju.

Po prevari v partnerstvu in izgubi službe v zelo kratkem časovnem obdobju, se je Maja lotila dela na sebi. Želela je namreč razumeti, zakaj se ji je vse to zgodilo. Skozi različne situacije je spoznavala in predelovala omejujoče vzorce v odnosih in poklicne omejitve, pri vsem tem pa se je kasneje, po mnogih prejokanih nočeh, velikokrat tudi pošteno zabavala.

“Ko sem spoznavala svojo notranjost in čistila omejujoče vzorce, sem kmalu začela spoznavati tudi spremembe v okolici. Razrešila sem odnose z domačimi. Vzljubila sem svoje telo, iz katerega je pravzaprav samodejno odpadlo 16 kilogramov odvečne telesne teže, s katero sem se borila praktično skozi vse svoje življenje. Nekaj mesecev po izgubi službe pa sem se tudi samozaposlila ter stopila na pot uresničevanja svojih sanj in želja, s katerimi se čutim vedno bolj povezano, “ razlaga Maja.

Maji so pri njeni osebni transformaciji pomagale tehnike meditacije, angelska terapija, pisanje in tudi eterična olja, ki so njena izkušanja naredila še bolj globoka. Naučila se je, da je delo na sebi nikoli dokončana zgodba. Zaradi vseh lekcij in preizkušenj je popolnima spremenila način življenja in razmišljanja ter se naučila imeti rada samo sebe. 

“Želim pokazati, da je vedno čas za spremembe in za drugačno delovanje, le pripravljeni moramo biti zavihati rokave in se zakopati sami vase. Delo na sebi je tisto, ki nam prinese rezultate. Odkrito pa povem tudi to, da tukaj žal ni čudežne tabletke, ki bi čez noč raztopila naše težave, saj smo le mi tisti, ki lahko delujemo in odkrivamo skrite globine nas samih, ob tem pa naj ne pozabim omeniti tudi dejstva, da je VREDNO. Vsak trenutek, ki smo ga namenili sebi in svoji spremembi je bogato nagrajen in tudi o teh nagradah piše knjiga,” še doda Maja.


Kdaj in kje?

Četrtek, 21. septembra ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana


Avtorica se predstavi:

Za Mično Cvetlično stoji Maja Križnar, avtorica knjige IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE, certificirana vaditeljica meditacije, angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar in diplomirana agronomka. Poleg pisanja je meditacija postala način njenega življenja, predstavlja ji strast in užitek. Združila jo je z močjo rastlin oz. z njihovimi eteričnimi olji ter dobila čudovito kombinacijo, ki nas popelje v najbolj skrite kotičke nas samih. Majo zabava dejstvo, da v čisto vsaki situaciji, dogodku ali človeku, lahko najde nekaj uporabnega oz. nekaj pozitivnega za svoje življenje in resnično se zabava, ko išče skrite pomene, ki ji jih nosijo vsakdanje lekcije. V še večje veselje, pa ji je pisanje o teh lekcijah in izzivih, v katerih se boste našli mnogi.

Svoj izvod knjige lahko naročite na email: maja@micna-cvetlicna.si


Prosimo vas, da se na predavanje prijavite preko obrazca spodaj.