Preprosti gurmanski recepti kuharskih velemojstrov, ki jih poustvarite brez truda v vašem loncu!
V četrtek, 13. julija vabljeni na kuharsko delavnico z naslovom “Sup’r Simp’l vrhunska kuhna“, ki jo bo vodil Miha Berčič, Univ. dipl. mikrobiolog, aktiven tabornik od leta 1988, inštruktor preživetja v naravi in pobudnik projekta SPIRALA.
Se kdaj v dobri restavraciji ali gostilni začudite, kako vas preprosta jed totalno navduši s prefinjeno kombinacijo sestavin in čarovnijo okusov? To je trik vsakega vrhunskega chefa. Z AMC načinom kuhanja in premium sistemom lahko to čarovnijo izvedete v svoji domači kuhinji in navdušite svojo družino ali prijatelje. Z recepti iz kuharske delavnice SUP’R SIMP’L VRHUNSKA KUH’NA vam bodo vsi peli hvalo in vam čestitali za vrhunske gurmanske obroke. Za katere pa se vam ne bo treba veliko truditi – vendar naj to ostane naša skrivnost.
JEDILNIK:
Pečene bučke z žajblom
Koromač in por v muškatni smetanovi omaki (kuhan brez vode)
Polpeti iz fižola
Mlad krompir z mlado čebulo z rožmarinom
Čili con seitan
Njoki sladkega krompirja z brusnično omako
Četrtek, 13. julija ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana
Kdo je Miha Berčič?
Že od malega je začutil in kot tabornik razvijal tesno povezanost z naravo in nenehnim odkrivanjem neokrnjenih kotičkov Slovenije. Med študijem mikrobiologije je poglobil spoznanja o povezanosti in sodelovanju življenja tudi na molekularnem in celičnem nivoju. V zadnjem obdobju raziskuje zdravilne lastnosti naravne hrane, samo-ozdravitvene sposobnosti človeškega telesa in ostale naturopatske metode ter odkriva slovenske in zemeljske neokrnjene kotičke.
Prosimo vas, da se na brezplačno delavnico prijavite preko obrazca spodaj.
[contact-form-7 id=”3905″ title=”Delavnica 13-7-2017″]