Tekaška regeneracija v Zaživu

Tekaški praznik v Ljubljani. V Zaživu praznujemo!

Prestolnico bodo namreč preplavili tekači iz vsepovsod, saj bo Ljubljana gostila največjo tekaško prireditev v Sloveniji.  Več kot 25.000 tekačev se bo udeležilo že 22. Ljubljanskega maratona.

V Zaživu se poleg zdravega načina prehranjevanja navdušujemo tudi nad gibanjem, ki je prav tako zelo pomemben člen v enačbi zdravega življenjskega sloga, zato smo se odločili, da v nedeljo simbolično gesto nagradimo vse, ki se boste pomerili v katerekoli disciplini Ljubljanskega maratona (10km, 21km, 42km).

Ob naročilu kateregakoli burgerja, wrapa, solate ali tortice, vas vse udeležence letošnjega Ljubljanskega maratona v Zaživu razveselimo z ekološko praženo espresso kavico ali 1 dl sveže stisnjenega soka (jabolko, korenje, rdeča pesa) na naš račun.

Vse, kar morate storiti je, da nas v nedeljo, 29. oktobra obiščete med 12h in 19h ter ob naročilu burgerja, wrapa, solate ali tortice našemu osebju pokažete vašo štartno številko.

Rezultata ne bi mogli doseči, če ob progi ne bi imeli podpornikov, zato akcija velja tudi za njih. Ob njihove naročilu kateregakoli burgerja, wrapa, solate ali tortice vse vaše navijače/podpornike razveselimo z ekološko praženo espresso kavico ali  1dl sveže stisnjenega soka (jabolko, korenje, rdeča pesa) na naš račun.

Držimo pesti za dober rezultat!

Veselimo se vašega obiska.