Zaživov večer: Denis Žvegelj – Moč besede

Vabljeni na Zaživov večer, kjer bomo tokrat gostili Denis Žveglja, dobitnika prve olimpijske medalje za samostojno Slovenijo in lastnika Zaživ Vegan. Denis nas bo na predavanju popeljal skozi ozadje komuniciranja, tako verbalnega kot neverbalnega.

Četrtek, 15. junija ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana

Dandanes lahko na skoraj vsakem koraku slišimo kako pomembna je komunikacija; neverbalna celo veliko bolj kot izgovorjene besede.  Zelo malo pa se govori, kaj točno v tej komunikaciji nosi moč, spremembo, transformacije in inspiracije.  Denis vas bo popeljal skozi ozadje komuniciranja, kaj je pomembno in zakaj, da bodo naše besede v poplavi informacij prodrle globlje do vašega sogovornika ali slušatelja ter s tem vsadile vašo idejo.  Čeprav je teorija in znanost verbalnega komuniciranja zelo obsežna in nenehno spreminjajoča, boste lahko domov odšli z nekaj orodji, ki vam bodo za vedno olajšali izbiro besed v določenih situacijah.

V četrtek, 15. junija ob 19h torej vabljeni v Zaživ Vegan na Rimsko 23 v Ljubljani.

Vsi, ki boste svojo udeležbo “najavili” v spodnjem obrazcu, pa boste v času trajanja dogodka prejeli ugodnosti ob naročilu sočnih in okusnih veganskih burgerjev, wrapov, solatk in sladic..


Denis Žvegelj je dobitnik prve olimpijske medalje za samostojno Slovenijo. Po veslaški karieri se je intenzivno posvetil poslu.  Tu se je soočil še z dodatnimi izzivi, kako popeljati korak višje svojo ekipo in ne samo sebe.  Zato poleg uspešnih poslovnih projektov aktivno svetuje, inspirira podjetnike in vse »vedoželjne« ter kaže pot, kako preko pravega pristopa do sebi prenesti uspeh tudi na bližnje, sodelavce in stranke.