Zaživov večer: Katja Škrabar – Sem to res JAZ?

Ste se že kdaj vprašali, če ste vaše življenje res vi?
Ali pa živite vse drugo, samo sebe ne?

V četrtek, 14. septembra ob 19h nas bo v sklopu Zaživovih večerov obiskala Katja Škrabar. Predstavila nam bo svojo knjigo Sem to res JAZ?

Katja se je dotaknila svojega življenja in si ga spremenila s tem, ko se je naučila drugačnih in novih reakcij. “Predvsem govorim o tem, KJE in KAKO lahko spoznamo GOSPODA PRAVEGA, na kaj sem bila jaz pozorna pri spoznavanju, KAKO lahko PREPRIČANJA postanejo naša prednost in ne slabost in da za vse to potrebujemo POGUM,”  razlaga svojo zgodbo in nadaljuje: “Pisala sem iz lastnih izkušenj in o spremembah, ki sem jih doživljala skozi življenje.”

“Moje življenje je posledica mojih odločitev. Seveda ga kreirajo tudi usoda in naključja, pa vendar sem jaz tista, ki sprejema odločitve, za katere sem tudi odgovorna. Ker moje življenje ni funkcioniralo, sem iskala vzroke, kje ga lomim. Posvetilo se mi je, da moje reakcije na situacije ustvarjajo moje življenje. Ampak kako naj drugače reagiram, če tega ne znam? Če sploh ne vem kdo sem in kaj želim?”

Katja Škrabar


Kdaj in kje?

Četrtek, 14. septembra ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana


Katja se predstavi

Sem Katja Škrabar, avtorica knjige Sem to res JAZ?, ki je izšla 14. januarja 2016. Stara sem 45 let, sem ženska, ki nisem vedela, da imam pravico in možnost izbire. Da si zaslužim najboljšega moškega na svetu. Nisem strokovnjakinja s področja psihologije ali podobnih ved, sem navadna ženska, ki je začela uporabljati zdravo kmečko pamet. Ki jo imamo vsi, pa se tega premalo zavedamo!

Veliko knjig sem prebrala, največ pa me je naučilo življenje (tako kot vas, verjamem). In ker nas o odnosih nihče ne uči, sem se učila sama – tudi skozi boleča razhajanja. Ko se veza konča, ne glede na to, kakšni so razlogi, je težko in hudo in boli. Kaj sem naredila, da mi je bilo vsaj malo lažje in da je bolečina ob razpadu veze trajala čim krajši čas?


Prosimo vas, da se na predavanje prijavite preko obrazca spodaj.