Petra ali Peter, sta za kavo?

Zaživ Vegan nadaljuje tradicijo razvajanja naših starih in novih prijateljev.

Tokrat je žreb določil, da danes od 16h dalje na svoj račun pridejo vse Petre in Petri.

Petra in Peter, sveža ekološka pražena kava za vaju danes gratis!

Vse Petre in Petri, ki se boste v petek, 24. februarja med 16h in 20h oglasili v Zaživ Vegan  bomo postregli z odlično  svežo ekološko praženo kavo. Na naš račun

To pa še ni vse.

Če se pri nas oglasite s praznim želodčkom, pa vam pri naročilu katerekoli jedi nudimo 20% popusta.

Tudi to še ni vse.

Če nas obiščete v družbi kogarkoli, bomo 20% popust tudi njemu/njej/njim.

Petra/Peter, naj bo ta četrtek le tvoj!!!

Tina, prosimo te, da svoj prihod najaviš v spodnjem obrazcu z vpisom svojega e-naslova. Ob obisku prejmeš kavico gratis, ti in tvoje “spremljevalci” pa še dodatnih 20% popusta pri naročilu burgerja, wrapa, tortice in ostalih artiklov iz naše ponudbe.

Zakaj ravno kava in kaj o njej pravi naš prijatelj, dobavitelj in kavni guru Tine Čokl

“Naj pojasnim. O kavi veliko razmišljam, veliko preizkušam … pravzaprav se igram, spoznavam raznolikosti plodov, arom in okusov, se urim veščin praženja … in pri tem naredim tudi veliko napak. Bolje rečeno, kar dolgo traja preden sem vsaj približno zadovoljen. Ves ta čas je moja potrpežljivost na preizkušnji. Ne razumite me napak, ampak ta krepost je bila pri meni vedno deficitarna. Čez čas ugotoviš, da veliko zmoreš dokler le ohraniš v sebi kanček otroške radovednosti in si odprt do drugačnosti. S potrpežljivostjo dosežeš tudi to, da te finančni primanjkljaj ne more ustaviti in svojo energijo usmeriš v kreativni proces s sredstvi, ki jih pač premoreš. Kajti vedno znova je nekje na svetu kak »kavni sejem«, na katerem blesti super draga mašinerija, ali pa te celo kak kavni navdušenec pri šanku izzove z vprašanjem »Kdaj misliš zamenjati mašino?« To vedno izzveni kot spodbuda ob napačnem času.”

več o njem in filozofiji Fair Trade in ekološki kavi si lahko preberete na strani http://www.buna.si/

Leave a Reply