Zajtrk za podjetnice, kavica na naš račun

Spoštovane dame in cenjene podjetnice!

Biti ženska danes v tem kaotičnem svetu ni lahko poslanstvo, biti podjetnica pa skoraj misija nemogoče. Materinstvo, usklajevanje vsakodnevnih družinskih obveznosti, poslovno udejstvovanje, kreativno delovanje, povezovanje; lahko bi naštevali in naštevali, a nekaj je zagotovo. Iz problemov znate ustvariti priložnosti.

 

Ste vedele, da je v četrtek vaš dan?

 

Ob svetovnem dnevu podjetnic, ki ga obeležujemo vsako leto, 18. maja, smo za vas pripravili manjšo pozornost, katere sicer ni v naši redni ponudbi.

V četrtek med 9h in 11h vas vabimo na čisto pravi Zaživov

Zajtrk za podjetnice

 

Razvajali vas bomo z okusnimi in zdravimi brezglutenskimi bananinimi palačinkami ter sveže stisnjenim pomarančnim sokom z ingverjem.

Da pa bo izkušnja še slajša, pa vas bomo zbudili in razveselili s sveže praženo ekološko kavo.

Na naš račun.

ZAJTRK ZA PODJETNICE (SAMO 3,90€)

Brezglutenske bananine palačinke

Sveže stisnjen pomarančni sok

ZAŽIV DARILO (FREE):

Sveže pražena ekološka espresso kava

 

Drage podjetnice, veseli bomo, če se nam v četrtek, 18. maja pridružite v čim večjem številu. Za vas smo pripravili tudi obrazec za rezervacijo mize, saj resnično želimo, da bo to četrtkovo dopoldne namenjeno vašemu razvajanju.

Pripravili bomo tudi prostor kamor boste lahko odložile svoje poslovne vizitke, saj želimo, da je četrtkovo dopoldne namenjeno tudi  povezovanju. Med vsemi vizitkami pa bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel posebno Zaživovo darilo.

Se dobimo v četrtek enkrat med 9h in 11h v Zaživ Vegan na Rimski cesti 23 v Ljubljani.

Pa še to. Zaživov ambient je svetel ter opremljen z Wi Fi omrežjem, knjižnico in udobnimi stoli. Če delu vseeno ne boste mogle uiti. 🙂

OBRAZEC ZA REZERVACIJO:

Update 17/5/2017: Nekatere dame se obračate na nas z vprašanjem, če gre za vsebinski dogodek. Obveščamo vas, da ne gre za organiziran dogodek, ampak za Zaživovo posebno ponudbo, ki je namenjena podjetnicam. Neformalno druženje več kot zaželeno.