Zaživov knjižni večer: Anja Baš – Lačna življenja

Vabljeni na Zaživov knjižni večer, kjer bomo gostili Anjo Baš, jeseničanko z velikimi sanjami.

Anja Baš je pevka, ki smo jo pred leti spoznali v Bitki talentov v oddaji Spet doma, kasneje pa jo videvali in poslušali na Slovenski popevki, EMI, Viktorjih in ostalih odmevnih prireditvah. Marca 2015 je izdala svoj debitantski album “Punca iz tvoje ulice”.

Glasba je tista, ki je Anjo rešila pred gotovim prepadom v letih, ko se je borila z bulimijo. Svojo izkušnjo je opisala v knjigi Lačna življenja, ki nam jo bo predstavila v četrtek, 18. maja ob 19h v Zaživ Vegan Bistro Ljubljana.

Vsi, ki boste svojo udeležbo “najavili” v spodnjem obrazcu, pa boste prejeli 10% popusta ob naročilu sočnih in okusnih veganskih burgerjev, wrapov, solatk in sladic ta četrtek od 19h do 20h.

 

 

LAČNA ŽIVLJENJA je zgodba o padcu na najnižjo točko v življenju.

Kot najstnica je Anja zbolela za bulimijo. Prenažirala se je z neverjetno velikimi količinami hrane, saj je želela potlačiiti žalost in jezo, ki sta se nabrali v otroštvu. Da bi se znebila teh čustev je namenom bruhala.

LAČNA ŽIVLJENJA je zgodba o iskanju smisla in o tem, kako se imeti rad.

Kradla je, zlorabljala alkohol in prepovedane substance ter sovražila sebe in svoje bližnje. Ni namreč uvidela, da je sama tista, ki se ne sprejema in da svet ni nič kriv.

LAČNA ŽIVLJENJA je zgodba o tem, kako je lahko vsak od nas zmagovalec. Anji je uspelo, tudi vam lahko!

Več o Anji in njenem delu lahko izveste tukaj.

Vabljeni na predstavitev knjige Lačna življenja ta četrtek ob 19h v Zaživ Vegan.

Foto: Vid Izlakar