Zaživov knjižni večer: dr. Katja Malovrh Rebec – Otrok brez dolgov

Ste pripravljeni na potovanje, ki vas bo presenetilo?

V torek, 12. septembra ob 19h vabljeni na Zaživov knjižni večer z dr. Katjo Malovrh Rebec, ki nam bo predstavila svojo knjigo Otrok brez dolgov.

S knjigo Otrok brez dolgov odhajate na potovanje, ki vas bo presenetilo. Odkrili boste, kako vidite denar, kaj od njega pričakujete, kaj pričakujete v zvezi z denarjem od drugih – partnerja, staršev, prijateljev… in kako to vpliva na vaše zadovoljstvo.

Knjiga bo neusmiljeno razkrila vaše prikrite misli, ki jih boste lahko ponovno ocenili in oblikovali tako, da boste lahko končno odvrgli skrbi in za vedno postali zadovoljni z denarjem v svojem življenju. Otrok brez dolgov bo prišepnil tudi nasvete, kako naučiti ravnat z denarjem svoje otroke in kako za vedno končati nesmiselne prepire o tej temi s partnerjem ali starši.


Kdaj in kje?

Torek, 12. septembra ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana


Avtorice se predstavi:

dr. Katja Malovrh Rebec je po poklicu inženirka in raziskovalka, vedno jo je zanimalo, kako delujejo stvari in procesi. Pred leti se je začela poglabljat v to, kako delujejo ljudje in denar. Zakaj prinaša upanje in obup, zaljubljenost in prepire, občutke moči in nemoči… Prebrala je veliko knjig o tem, poslušala seminarje, se pogovarjala, predvsem pa je dolgo premišljevala in na koncu zbrala svoje videnje te teme v knjigi Otrok brez dolgov. Za svoje otroke in prijatelje je izdela namizno igro Deepock, ki uči drugačnega vzorca ravnanja z denarjem, kot je v današnji družbi intuitiven. Vesela je pisem in zgodb, ki jih objavlja na spletni strani www.otrokbrezdolgov.si.

Je predavateljica, mentorica in motivatorka, vedno pripravljena na nove izzive.


Prosimo vas, da se na predavanje prijavite preko obrazca spodaj.