Zaživov večer: Tatjana Brumat – Moč naših želja

Moč naših želja – spregledano orodje, ki je vedno pri roki

V torek, 19. septembra ob 19h vabljeni na Zaživov knjižni večer s Tatjano Brumat, ki nam bo predstavila, kako lahko uresničimo naše tudi najbolj skrite želje.

V VSAKEM IZMED NAS JE ZVEZDA, KI ČAKA, DA ZASIJE V VSEM SVOJEM SIJAJU.

Ogromno zapisov, knjig, priročnikov ter tečajev je na temo uspeha in vsi nosijo sporočila o tem, kako uspeti. Veliko je Receptov za uspeh,  vendar kljub temu, da lahko delamo točno tako, kot nam svetujejo, želenega dosežka pogosto ni. Zakaj le? Ljudje smo si zelo različni in niti dve okoliščini nista enaki. Prav vsak človek ki je uspel, je do uspeha prišel po drugačni poti in na drugačen način.

Nekaj stvari pa je bilo kljub temu vsem skupnim. In ena izmed njih je ŽELJA. Jasna in goreča ŽELJA!
Kateri pa so tisti koraki, ki jih je še potrebno narediti od »imeti željo« do »izpolnjene želje« pa boste izvedeli na Zaživovem večeru 19.septembra, kjer nam bo Tatjana predstavila tudi komplet »Recept za uspeh«.


Kdaj in kje?

Torek, 19. septembra ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana


Avtorica se predstavi:

Tatjana je mama dvema že odraslima hčerkama, dolgoletna življenjska sopotnica na poti, ki vključuje veliko vzponov in padcev. Je tudi podjetnica z dušo, predvsem pa s srcem. Spodbuja srčno podjetništvo, kjer sta pomembni podjetnikova poslovna in osebna rast.

Zaljubljena v naravo, ker je v njej ni nič popolnega in ravno zaradi tega je tako enkratno popolna. Iz narave velikokrat črpa zamisli in ideje za nove projekte.

Je večna opazovalka. Vsega in vseh. Tako je v svojem četrt stoletja dolgem sodelovanju z najrazličnejšimi podjetniki opazovala in analizirala njihove uspešne in manj uspešne trenutke. Na podlagi teh izkušenj sedaj pomaga tistim, ki želijo v življenju nrediti korak naprej na svoji poti. Je poslovni coach in mentorica tistim, ki si obenem želijo poslovnega in osebnega uspeha.


Prosimo vas, da se na predavanje prijavite preko obrazca spodaj.