Zaživov večer: Nataša Kogoj – Pet korakov, kako se samo-motiviramo

Se tudi vam dogaja, da imate cilj, željo, ste navdušeni…
in čez čas, ko še vedno ne vidite rezultatov, motivacija pade, vi pa obupate ter odnehate?

Vam je to znano?

V četrtek, 28. septembra ob 19h vabljeni na Zaživov večer z Natašo Kogoj, ki nam bo predstavila pet korakov, kako se samo-motiviramo.   

5 korakov, ki vas bodo pripeljali do želenih ciljev, rezultatov.

Pet konkretnih korakov, ki vam bodo pomagali, da se boste samo-motivirali in se vedno znova in znova brcnili v r** ter se premaknili iz cone udobja, pa ni važno, ali gre za poslovno ali osebno področje.

Nataša Kogoj, avtorica knjige Vožnja v svobodo, 21 korakov, kako premagati strahove na poti k uresničitvi svojih sanj, bo z nami delila skrivnost motivacije, ki je ključ do lažjega in uspešnega opravljanja nalog ter doseganja ciljev.


Kdaj in kje?

Četrtek, 28. septembra ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana

VSTOPNINE NI!


Avtorica se predstavi:

Nataša Kogoj je, avtorica knjige, licenčni NLP trener in coach, transformativni BreamBuilder coach, družinska terapevtka ter vaditeljica tehnik za sproščanje telesa in duha. Vse svoje bogate izkušnje, znanja in modrost povezuje v celoto, kar njenim učenjem daje dodano vrednost. V svoji, več kot 20 letni karieri je, s svojimi seminarji in coachingi pomagala številnim posameznikom in podjetjem. Njen namen je kliente navdihovati, podpirati in jim pomagati doseči osebne in poslovne cilje hitreje, kot si to lahko predstavljajo.

“Sem Nataša Kogoj, rojena v znamenju škorpijona, sem mati in otrok, partnerica in prijateljica ter večna raziskovalka Življenja. Sem bojevnica na svoji poti osebne rasti.”


Veseli bomo vaše najave obiska dogodka preko spodnjega obrazca.