Zaživov večer: Shamballa LIVE

V sredo, 28. junija vas v sklopu Zaživovih večerov vabimo na koncert glasbene skupine Shamballa, katera s pomočjo glasbe povezuje različne svetove.

Vzhod z zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami…vse z namenom ponovne povezave s samim seboj.

Sreda, 28. junija ob 19:30
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana

POSEBEN GOST: IS-RA-EL NA HANG DRUMU

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

Začetki Shamballe segajo v leto 2008, ko se je nekaj izkušenih glasbenikov odločilo posloviti od rockerskega načina življenja in se je podalo na čisto novo glasbeno pot. Organizirali so glasbeno-meditacijska srečanja, ki so jih po vzoru Deve Premal poimenovali Shamballa Satsang krogi. Njihovi nastopi so bili dobro obiskani in so navduševali udeležence v Sloveniji in na Hrvaškem. Vsaka stvar potrebuje svoj čas in tudi Shamballa ni nikakršna izjema.

NI VEČ PROSTIH MEST. PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE!

UTRINKI UDELEŽENCEV:

POZOR! V Sloveniji smo odkrili novi virus in je prvi, ki odpira energijo srca in zdravi z ljubeznijo! Imenuje se Shamballa! Je edinstven in ko se naseli v tvojem telesu postaneš NORmalen. Fantje, ki ta virus usvtarjajo za stranske učinke virusa ne odgovarjajo. Najbolje je, če se posvetujete z njimi neposredno na njihovi glasbeni meditaciji. Posledice virusa so lahko dolgotrajne in življenje postane živo!
Še najhujše pa je, da je virus takoj nalezljiv na vse prijatelje, ki vas obdajajo!
Nina


Spremljam vas že od 2009, ko sem vas slučajno odkrila na spletu…
Najbolj pa sem vesela, da je vaša glasba prevzela tudi mojega “prizemljeno praktičnega” moža, dal vam je vso pohvalo, rekel je, da ste pravi profesionalci. CD Shamballa pa je itak bomba, kot bi se izrazila naša mlajša hčer.
F.

Več o Shamballi na www.shamballa.si

Se dobimo na koncertu v sredo, 28. junija ob 19h v Zaživ Vegan na Rimski 23 v Ljubljani.