Katja, si za kavo?

Zaživ Vegan nadaljuje tradicijo razvajanja naših dragih dam.

Tokrat je žreb določil, da v sredo, 1. marca na svoj račun pridejo vse Ane.

Katja, sveža ekološka pražena kava zate gratis!

Vse Katje, ki se boste v petek, 3. marca med 15h in 21h oglasile v Zaživ Vegan  bomo postregli z odlično  svežo ekološko praženo kavo. Na naš račun

To pa še ni vse.

Če se pri nas oglasite s praznim želodčkom, pa vam pri naročilu katerekoli jedi nudimo 20% popusta.

Tudi to še ni vse.

Če nas obiščete v družbi kogarkoli, bomo 20% popust tudi njemu/njej/njim.

Katja, naj bo ta četrtek le tvoj!!!

Katja, prosimo te, da svoj prihod najaviš v spodnjem obrazcu z vpisom svojega e-naslova. Ob obisku prejmeš kavico gratis, ti in tvoje “spremljevalci” pa še dodatnih 20% popusta pri naročilu burgerja, wrapa, tortice in ostalih artiklov iz naše ponudbe.

Kaj o kavi pravijo v zadrugi Buna?

Nepraženo svežo kavo prek sistema pravične trgovine pripeljemo v Slovenijo, jo tu sami spražimo na način, ki ji najbolj ustreza ter jo pripravljamo na različne načine. Nam najljubši način se imenuje DRIP. Za poletje pa pripravljamo Cold Brew kavo, s katero si boste lahko tudi doma pripravili hladne kavne napitke, ki vas bodo vsakič znova navdušili, saj boste v kavi lahko našli cvetlične, medene, čokoladne in še kakšne druge druge okuse.
Kava pride v Slovenijo v vrečah iz jute, tu jo prenašamo v vedno istih posodah, končnim uporabnikom pa jo zapakiramo v kozarčke, ki jih prinesejo s seboj. Stekleničke za Cold Brew pa so vračljive. Kava je luksuzna dobrina in ne dovolimo, da bi obremenjevala okolje bolj kot je nujno potrebno.

več o njem in filozofiji Fair Trade in ekološki kavi si lahko preberete na strani http://www.buna.si/

Leave a Reply