Zaživov knjižni večer: Andreja Cilenšek – Knjiga Življenja, Vodnik v notranji svet

V četrtek, 3. avgusta ob 19h vas v sklopu Zaživovih knjižnih večerov vabimo na predstavitev knjige Andreje Cilenšek z naslovom Knjiga Življenja, Vodnik v notranji svet. 

Knjiga Življenja je namenjena vpogledu v naša življenja in premisleku o tem, kaj bi radi sporočili tako sebi kot vsem, ki jih imamo radi, česar mogoče brez pomoči ali sugestije ne bi naredili. Včasih je namreč  premisliti in napisati veliko laže kakor o tem spregovoriti.

Pridružite se nam!

Kdaj in kje?

Četrtek, 3. avgusta ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana

 

“Vodnik v notranji svet, Knjiga Življenja vključuje moje razmišljanje v pomoč k razmisleku o sebi, zaznavanju sebe in drugih, o svojem življenju, o tem, kaj bi želeli nekomu sporočiti, pa mogoče nismo zmožni ubesediti naglas, o svojih čustvih in na koncu o minljivosti. Ni tipična knjiga, saj ni za prebrati. Rada rečem, da je to knjiga, ki jo vsak piše sam. Veliko sem namreč razmišljala o tem, kako povabiti ljudi k razmišljanju o smrti, jim približati idejo plana smrti in sem začutila, da je ta pristop lahko zanimiv, saj omogoča vsakemu, da v svojem ritmu razmisli, začuti in zapiše. “

Andreja Cilenšek


Kdo je Andreja Cilenšek:

Andreja je raziskovalka, duhovna iskalka in opazovalka življenja. Od nekdaj jo je privlačila tematika smrti, rada se druži s starostniki in jim pomaga pri izboljšanju kakovosti njihovega življenja. Končuje študij Organizator socialne mreže, je vodja prostovoljstva v Slovenskem društvu hospic in hkrati aktivna prostovoljka v domu starostnikov v Domu ob Savinji v Celju ter v Slovenskem društvu hospic. Do dela, ki jo notranje polni in veseli, jo je pripeljalo večletno delo na sebi v šoli duhovnosti in meditacije Clairvision s sedežem v Kaliforniji. Vodi pogovorne skupine s starostniki in izvaja predavanja na temo minljivosti in žalovanja.
Je mama dveh najstniških sinov in razvajene psičke Neli.

Andreja na Facebooku

 


Prosimo vas, da se na predavanje prijavite preko obrazca spodaj.