Zaživov knjižni večer: V elementu – Ko odkriješ svojo strast, se vse spremeni

V četrtek, 7.septembra ob 19h vas v sklopu Zaživovih knjižnih večerov vabimo na interaktivno predstavitev knjige Sira Kena Robinsona,  priznanega strokovnjaka za inteligenco, ustvarjalnost in šolstvo ter najbolj gledanega govorca na prestižnih TED konferencah.

Kakovostna strokovna knjiga, ki “prevprašuje” naše splošno sprejete predstave o inteligenci, ustvarjalnosti in človeški zmogljivosti, tako da opogumlja vsakega posameznika, da odkrije in razvije svoje talente ter pri tem pomaga tudi drugim.

Knjigo, ki je začinjena s humorjem in številnimi zgodbami uspešnih posameznikov in organizacij, bo predstavil založnik in promotor knjige v Sloveniji Matej Horzelenberg.

Matej z ekipo se pridružuje želji avtorja, izvrstnega predavatelja Kena Robinsona, da bi vsak človek odkril in uresničil svoje potenciale v lastno izpolnitev in v prispevek ljudem okoli sebe. Knjigo lahko naročite tukaj.

Pridružite se nam!

Kdaj in kje?

Četrtek, 7. september ob 19:00
Zaživ Vegan Bistro
Rimska 23, Ljubljana


Kdo je Ken Robinson:

Sir Ken Robinson je svetovno priznan strokovnjak za inteligenco, ustvarjalnost in šolstvo ter najbolj gledan govorec na prestižnih TED konferencah.  Več o Kenu tukaj. Eno njegovih zadnjih predavanj si lahko ogledate na posnetku spodaj:


Eden od mitov je, da so ustvarjalni ljudje samo posebni ljudje. To ni res. Vsi smo rojeni z neizmerno ustvarjalno zmožnostjo in vse, kar moramo storiti, je, da to naravno danost razvijemo.

Eden najzanesljivejših znakov, da smo v zanosu, je občutek svobode in pristnosti. Ko počnemo nekaj, kar nam je zares všeč in nam gre že po naravi dobro, je veliko večja verjetnost, da se bomo čutiti osebno uresničene – da bomo zares to, kar čutimo, da smo. Ko smo v elementu, čutimo, da počnemo tisto, kar naj bi počeli, in smo tisto, kar naj bi postali. V zanosu se spremeni tudi zaznavanje časa.


Prosimo vas, da se na predavanje prijavita preko obrazca spodaj.